bounty

06.12.2018

low carb

Do mixéru vložte strouhaný kokos a mixujte a mixujte, až je z něj jemná moučka a začne se lepit na stěny mixéru. Pak přidejte lžíci kokosového tuku a mixujte ještě chvilku. Vzniklou hmotu (která mimochodem sama zesládne) rozprostřete na pečícím papírem vyložený tácek nebo talíř, uhlaďte a dejte chladit. Nebo na chvilku i mrazit. Mezitím si připravte čokoládovou polevu. Já používám polevu společnosti Update1, která má velmi malé množství využitelných sacharidů. Pokud potom sahnete po 1-2 kousku i v ketóze, nic se nestane:-)

Vytáhněte kokosky z lednice a naporcujte (nejde to zrovna dobře, láme se. Chce to ostrý nůž nebo formičky na čokoládu:-)), přikryjte čokoládovou polevou a dejte znovu chladit. Kokosky jsou opravdu výtečné a vhodné i při hubnutí!